Salvatore Giordano, dosentti, plastiikkakirurgi - Plastiikkakirurgia ja kauneuskirurgia

Yhteystiedot

Esittely

foto00-salvatorehomepageSalvatore Giordano on valmistunut plastiikkakirurgiksi vuonna 2014 Turun yliopistosta. Samana vuonna hän väitteli myös tohtoriksi. Hänen väitöskirjansa tutki lihavuuskirugian menetelmiä ja lihavuusleikkausten jälkeistä vartalonmuotoilua. Siinä selvitettiin, kuinka moni potilaista kärsi ihopoimuista lihavuuskirurgisen toimenpiteen jälkeen. Giordanon käsittelemä aihealue oli Suomessa ensimmäinen laatuaan: väitöksestä tehtiin useita tieteellisiä artikkeleita ja plastiikkakirurgiaan liittyviä esitelmiä jä tiivistelmiä.

Yleiskirurgian opintojensa aikana, vuosina 2007-2010, Giordano työskenteli Helsingin yliopistollisen keskussairaalan lastenklinikalla ja Vaasan keskussairaalassa. Plastiikkakirurgian erikoislääkärin pätevyyteen johtavat opinnot hän sen sijaan suoritti Turun ja Helsingin yliopistollisissa keskussairaaloissa.

Erikoistumisensa jälkeen Giordano on ehtinyt työskennellä Suomen ulkopuolella St Andrew’s Centre:ssä, Chelmsfordissa Iso-Britanniassa. Suomessa puolestaan hän on toiminut muun muassa Turun yliopistollisen keskussairaalan erikoislääkärina. Hän on täydentänyt osaamistaan MD Anderson Cancer Centerissa, Yhdysvaltojen parhaassa syöpäsairaalassa. Giordano nimettiin Turun yliopiston kokeellisen kirurgian dosentiksi vuonna 2015 ja plastiikkakirurgian dosentiksi vuonna 2019.

Vuodesta 2019 työskentelee pääsääntöisesti osastonylilääkärinä plastiikka- ja yleiskirurgian klinikassa Turun yliopistollisessa keskussairaalassa.

Hänen toimintansa ohjenuorana ovat turvallisuus, ammattitaito ja luonnollisuus. Tohtori Giordano panostaa jatkuvaan kansainväliseen tutkimukseen, koulutukseen ja työn laatuun.

Top